Családi kúria Salföldön eladó!

2020.03.09

A TopHouse ingatlan eladásra kínál, egy rusztikus családi kúriát Salföldön.

A Káli-medence Balaton felé nyíló oldalán található Salföldön kínálok egy páratlan szépségű kúria jellegű épületet, mely 300 nm és 900 nm telken helyezkedik el.

A kelet-nyugat fekvésnek köszönhetően, körbe ragyogja az ingatlant a napsütés.
Jelenleg tulajdonosa otthonául szolgál, de korábban vendégházként is működött.
Ennek eleget téve az alsó szinten, és az emeleti tetőtérben, 7 + 2 félszobával, 3 fürdőszoba és további 2 mellékhelyiség áll rendelkezésre.
A földszinten található a konyha , valamint a hatalmas és csodálatos körgalériás nappali + étkező amely a ház központi része. A 2001 évi átalakításnál meghagyták a ház első felében a tradicionális magyaros népi építészet elemeit, a hátsó épület résznél pedig már modern, galériás megoldás került kivitelezésre.
A fűtésről 2 gáz-cirkókazán gondoskodik radiátorokkal és padlófűtéssel egyaránt.
A nappaliban a hangulatot kandalló fűtés fokozza.
A meleg vizet a gázkazánok és egy villanybojler állítja elő.

Az épület szerkezetileg, statikailag masszív, jó állapotú. A Balaton- Felvidékre jellemző stílusban készült .Az utcától kőfallal elzárt, ápolt,gondozott udvarban garázs, pince, kerti lak található. A falu nevezetességei a Pálos kolostor és az őshonos állatokat bemutató Természetvédelmi major. valamint számos kristály tiszta vizű bánya tó található. 

Ajánlom állandó lakhatásra, befektetésre nyaralónak, és azon kedves érdeklődőnek, aki szereti a gyönyörű tájat, jó levegőt, csendet, nyugalmat. A Balaton is gyorsan elérhető. Az Ábrahámhegyi strand 3 km. Tapolca 6 km.

Az irányár: 89 Mill. Ft.

Amennyiben felkeltette hirdetésem az érdeklődését,

kérem hívjon és meg tekintjük új otthonát.

Tel: +36 20/ 434 6884

Vásárolna, de nincs elég pénze, ingyenes, bank semleges hitel közvetítéssel áll kollégám a kereső ügyfelek rendelkezésére.